Mulder-Optiek-sponsor-hoofd

Mulder Optiek is hoofdsponsor van schaakcombinatie Mach

Naast brillen, zonnebrillen en contactlenzen kunt u bij Mulder Optiek in Schagen nu ook iets heel anders tegenkomen. Voor het komende schaakseizoen 2017/2018 is Mulder Optiek namelijk  de trotse hoofdsponsor van de Noordkop Schaakcombinatie Magus Anna Paulowna Chess, oftewel Mach. Met de wijziging van sponsor is ook de naam van het schaakteam aangepast naar Mulder Optiek Mach. Vanaf heden speelt het team in de competitie van zowel de regionale als de landelijke beker. Een groot deel van de wedstrijden zullen gespeeld worden in de winkel van Mulder Optiek, en iedereen is daarbij welkom!

Schaken tussen de brillen

De winkel van Mulder Optiek zal het toneel zijn van een deel van de competitie wedstrijden die gespeeld gaan worden. De schakers uit het Mulder Optiek Mach team garanderen een schaakwedstrijd op topniveau in de regionale- en landelijke competitie. Noordkopschakers Piet Peelen, Warner de Weerd, Enrico van Egmond en Wim Boom schreven in mei afgelopen jaar geschiedenis door voor het eerst in de historie beslag te leggen op de Noord-Hollandse beker.

Bekersucces in Schagen

Mulder Optiek eigenaar Jan Lont maakte tijdens een officieel persmoment bekend de nieuwe hoofdsponsor van het succesvolle Mach schaakteam te worden. Naast succes in de competitie hoopt hij ook nadrukkelijk op bekersucces voor dit seizoen.

Het belooft een spannend schaakseizoen te worden in de winkel van Mulder Optiek in Schagen! Benieuwd hoe een schaakwedstrijd tussen de brillen en zonnebrillen eraan toegaat? U bent van harte welkom tijdens de wedstrijden.

Mulder-Optiek-sponsor-rechts

Lees meer over onze collecties


Top