dneye scan mulder optiek caravan maart 2018

27 en 28 maart, DNEYE Oogmeting 3.0 bij Mulder Optiek in Schagen!

Na de successen van de vorige DNEYE actie waarbij klanten duidelijker zicht kregen met de extra DNEYE bewerkingen in de glazen is er op 27 en 28 maart weer de GRATIS DNEye scan bij Mulder Optiek op de Gedempte Gracht 43 in Schagen!

In verband met de verwachtte toeloop adviseren wij u een afspraak te maken via 0224 21 23 67!
Om de goede samenwerking tussen de Mulder Optiek en Rodenstock uit te dragen naar U, onze klant, is het promotieteam van Rodenstock aanwezig. Zij nemen de speciale Rodenstock caravan mee om u te laten kennis maken met de hoogwaardige producten waar Mulder Optiek mee werkt.

Alle (niet)brildragers kunnen in de caravan met de speciale apparatuur hun ogen laten meten volgens de allernieuwste methoden. Wie vroeger naar zijn opticien ging, kreeg een goede en gedegen  oogmeting. Je had een min- of een plus-afwijking, een vertebril nodig of juist een leesbril. Later kwamen daar cilinder en prisma bij. Een grote stap voorwaarts. Zeg maar oogmeting 2.0.

Oogmeting 3.0

27 en 28 maart zijn wij met de DNEye scanner toe aan een derde stap in deze ontwikkeling. Met de DNeye scanner, zijn wij in staat nog nauwkeuriger te meten. Een enorme stap vooruit. Over tien jaar staat dit apparaat bij alle opticiens. En wij hebben hem nu alvast.’ Het resultaat voor de klant: een compleet nieuwe generatie glazen. Meer details, meer kleur en nog meer contrast.

HD-glazen

De uitkomst van deze scan maakt een compleet nieuwe generatie glazen mogelijk. Wij vergelijken het met de ontwikkeling van beeldschermen. ‘Dankzij nieuwe technieken leggen fotocamera’s meer details vast en worden beeldschermen steeds scherper. Deze glazen doen hetzelfde. Dankzij de DNeye meting geven ze meer details,  kleur en contrast weer; niet alleen overdag, maar ook tijdens de schemering en ‘s nachts.’

Gratis DNeye scan op 27 en 28 maart

De oogmeting met de DNeye scanner is op 27 en 28 maart gratis bij Mulder Optiek. "We willen iedereen van harte uitnodigen een afspraak te maken in de caravan voor een oogmeting." We analyseren de scherpteafwijking voor verschillende gebieden van de pupillen. Wij bekijken de afwijking bij daglicht, schemering en in het donker. En berekenen de stand van de lens, tijdens het lezen.’ De extra meetgegevens leveren niet voor iedere brildrager evenveel winst op. Ook is het geen wondermiddel tegen de gevolgen van glaucoom of staar. Het zijn vooral mensen met een cilindrische correctie die er veel van zullen merken.

Als klap op de vuurpijl krijgt elke klant die zijn ogen laat meten in de caravan een kortingsvoucher van € 100,- op de aanschaf van een set DNEye glazen!

In verband met de verwachtte toeloop adviseren wij u een afspraak te maken via 0224 21 23 67.Top